DOUGLAS & BOXY'S

A[G]REABLES

Met pop-up restaurant A[G]REABLES zorgen de kunstzinnige chefs van Douglas & Boxy’s voor gastronomische hoogstandjes, dat andere plezier dat we de afgelopen maanden zo gemist hebben. Stefan, Kristof en Douglas serveren dagelijks lunches op het binnenplein van de hoeve of bij regenweer in het wagenhuis. Vanaf 12:00 kan u genieten van lunch met aansluitend sweets en met een aperitief wordt zachtjes de avond ingezet die vanaf 18:00 in het teken staat van een zalig zomers sharing / BBQ menu.

De originele setting van de hoeve wordt knap aangekleed met design van Willy Vandermeeren, Txin, Eland, Femat, Outr ,Poelman Terrazo voor een totaalbelevenis die rust, genot en schoonheid samenbrengt.

7ebe5b36-f6d0-441c-aa11-7facdff4be33.JPG
7ebe5b36-f6d0-441c-aa11-7facdff4be33.JPG

LUNCH 12:00 - 13:30

Finger food

 

carne salata / ricotta salata / chips 16
gemarineerde zalm/aïoli/carpaccio radijs 18/2p

garnaal kroket / citroen / peterselie 17

tomaat / pan cristal / burrata / basilicum 13

 

Mains

 

salade kip/quinoa/pea salad 20
salade tataki tonijn “maguro”/ebly 23

hamburger/tomaat/sla/rijpenaar/ rozemarijnaardappel 18

Dessert

crème mousseline / rood fruit 14

dame blanche 11

soepje van fruit / ananas / mango / viool sorbet 13

chocolade mousse 8

ba7881f5-a6a6-46c2-b86f-bed7523b97f0.JPG

sweets 14:00 - 17:30

crème mousseline / rood fruit 14
dame blanche 11

soepje van fruit / ananas / mango / viool sorbet 13

chocolade mousse 8

 

pannenkoek

           rood fruit / coulis / opgeklopte room 14

           basterdsuiker 9

           chocolade 11

ba7881f5-a6a6-46c2-b86f-bed7523b97f0.JPG
0b969aca-6dc0-4c49-998b-e4f38a220245.JPG

diner 18:15-21:30

finger food 2p

 

carne salata/ricotta salata 16/2p

hamburger/tomaat /rijpenaar 14/2p

sushi rund/pesto/ruccola/parmesan  15/2p

pizza/bresaola/rijpenaar/olijf 18/2p
pulled Beef "Flamande"/Appel 18/2p

garnaal kroket/citroen/peterselie 17/2p

gamba /sepia/gember/chinese kool 14/2p

parelcouscous/kreeft/dragonsaus 21/2p

gemarineerde zalm/aïoli/carpaccio radijs 18/2p

tomaat/pan cristal/burrata/basilicum 13/2p

 

Mains /2P

 

tarbot/artisjok/bimi/asperge/freekeh/chimmichurri 37/p

tonijn “maguro“/soja scheut/ pompoen/paprika/zuurbes 31/p

Mechelse koekoek/romeinse sla/mais/rozemarijnaardappel 25/P

pluma “iberico”/paksoi/gefruite nori/ebly/granaatappel 23/p

 

Dessert

 

crème mousseline / rood fruit 14

dame blanche “Escoffier” 13

soepje van fruit / ananas / mango / viool sorbet 13

chocolade mousse 8

LetsGetOut_I034_©CedricVerhelst.jpg

praktisch

meer informatie: 

info@boxys.be
0460 96 43 68

reserveer een tafel: 
Vanaf 12:00 is het pop-up restaurant A[G]REABLES open. Doorheen de dag en avond (diner vanaf 18:00) kan u culinair genieten u reserveert best wel op voorhand. U kan binnen zonder toegangsticket voor het Art-festival.